Skirejser
Sommerrejser

Vandreferie for alle:
Oplev naturen fra sin smukkeste side - tag på vandreferie og hold aktiv ferie med naturrige oplevelser. Det kan foregå på alle niveauer - området Salzkammergut i Østrig er f.eks. kendt for gode vandreture/ruter til både børn og voksne. Vandreruterne er familievenlige og byder bl.a. på søer, floder, idylliske byer samt mangfoldig natur fra de smukke bjerge. Her findes også vandreture for mere erfarne, og f.eks. med overnatning i alpehytter.

Vælg selv om det skal være fastlagte vandreture, eller du ønsker at bo på samme hotel, og vandre i området på egen hånd.

Vi tilbyder vandreferie i landene Østrig, Schweiz og Italien.

Se udvalget af fastlagte vandreture og vandretur på egen hånd her.


Fastlagte vandreture
Find vandreture i Østrig og Schweiz som på forhånd er planlagt til en samlet pakkepris. En færdig pakke med en bestemt vandrerute, overnatninger forskellige steder, bagage transfer fra hotel til hotel, vandrekort, hotline tlf. m.m. Vandreturen foregår stadig på egen hånd.
Læs mere
Vandretur på egen hånd
Sommerferie med ophold på hoteller beliggende i naturomgivelser med gode vandreruter. Bo på ét hotel, eller flere hvis dette ønskes, og benyt herfra områdets muligheder. Personalet på hotellet er selvfølgelig behjælpelig med at forslå de bedste ruter.
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra