Skirejser
Sommerrejser

Solferie og Badeferie i Kroatien


Vælg mellem forskellige villaer med egen swimmingpool i Kroatien. Her har I en ferie for jer selv i et af de lande, der byder på flest solskinstimer i Europa i sommerhalvåret, og med mulighed for masser af oplevelser i de charmerende byer og den enestående natur.

Istrien - Villa Katarina di Maladel

Villa med egen swimmingpool smukt beliggende på stor grund i den nordlige del af Istrien tæt ved den lille by Finida og kun 3 km fra byen Umag. Du bor med smuk udsigt omringet af olivenlunde og små vinmarker. Du får bl.a. 3 soveværelser, 3 badeværelser samt ekstra opholdsrum i kælder til hygge eller spil.
På Istrien ved Umag for 6-8 pers!

Villa Katarina di Maladel 6-8 personer

Istrien - Villa Mattuzzi

Villa med egen swimmingpool beliggende i det sydlige Istrien tæt ved byen Pula. Skøn villa med god plads til 6-8 pers., og et dejligt stort udeområde ved swimmingpoolen. Du får bl.a. 3 soveværelser, 3 badeværelser samt stort flot udekøkken.  
På Istrien tæt ved Pula for 6-8 pers!

Villa Mattuzzi 6-8 personer

Dalmatien - Villa Kamber

Villa med egen swimmingpool beliggende i Dalmatien 30 km fra byen Zadar. Flot villa med plads til børnene - beliggende i rolige omgivelse men godt udgangspunkt for udflugter. Du får bl.a. 3 soveværelser, 3 badeværelser, spillerum med billard og dart samt dejligt udeområde med swimmingpool og legeområder.  
I Dalmatien ved Zadar for 6-8 pers!

Villa Kamber til 6-8 personer

Istrien - Villa Olga

Villa med egen swimmingpool beliggende i det sydlige Istrien ved byen Pula - kun 3,5 km fra centrum. Dejlig villa i bolig kvarter lige udenfor Pula med plads til 8 pers. - med swimmingpool og 3 soveværelser.  
På Istrien lige ved Pula for 8 pers!

Villa Olga 8 personer

Istrien - Residence Monte

Villa med egen swimmingpool beliggende i det nordlige Istrien tæt ved grænsen og byerne Buje og Umag. I området er der en del vingårde. Flot villa der kombinerer det moderne og traditionelle - og du har en fantastisk udsigt, der giver ro i sjælen. Du får bl.a. 4 soveværelser, 4 badeværelser samt spillerum med billard og bordfodbold.  
På Istrien tæt ved Buje og Umag for 8-10 pers!

Residence Monte 8-10 personer

Istrien - Villa Stancija

Villa med egen swimmingpool beliggende centralt i det sydlige Istrien 20 km nord for Pula. Stor grund med en flot villa der indeholder hovedhus, egen taverne samt have med pool og poolhus med jacuzzi og spille- og træningsrum. Du får 4 soveværelser og 5 badeværelser.  
På Istrien 20 km nord for Pula i rolige omgivelser for 8-10 pers!

Villa Stancija 8-10 personer

Istrien - Villa Lucia

Villa med egen swimmingpool beliggende i det sydlige Istrien tæt ved den skønne by Vodnjan og ikke langt fra byen Pula. Villa med god plads til 8-10 pers., og dejligt udeområde i private omgivelser. Du får bl.a. 5 soveværelser, 3 badeværelser samt dejlige terrasse og balkon områder.  
På Istrien tæt ved Pula for 8-10 pers!

Villa Lucia 8-10 personer

Dalmatien - Villa 9

Villa med egen swimmingpool beliggende i Damlatien ved den skønne by Split. Stor flot moderne villa - højt beliggende med udsigt mod vandet og split. Du får bl.a. 5 soveværelser, 5 badeværelser samt dejlige udeområder med swimmingpool, jacuzzi og smuk udsigt.  
I Dalmatien ved Split for 10 pers!

Villa 9 til 10 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra