Skirejser
Sommerrejser

Om FJÄLLFERIE


God service - Tilfredse gæster - Høj kvalitet - Lav pris

FJÄLLFERIE 2024/2025 - Velkommen til den 31. sæson
 
100% dansk ejet
 
FJÄLLFERIE er et 100% dansk ejet familiefirma, der som målsætning har at give den bedste personlige service igennem hele forløbet - fra leje af feriebolig og til ferien er slut. Vores 4 grundsten har fra begyndelsen været: God service - Tilfredse gæster - Høj kvalitet - Lav pris.
 
Historien startede i 1993
 
Grundlæggeren af firmaet Peter Andreasen startede i 1993 med salgskontor på Sjælland og i Jylland, men efterhånden som de digitale muligheder udfoldede sig, blev hele firmaet samlet i Nordjylland. Idag findes både produktionen, administrationen og salg på Pindborggade i Sæby.
 
Fra starten var fokus på skiferie til Sverige og Norge - deraf navnet FJÄLLFERIE. Efterhånden som årene gik, blev Østrig og Schweiz tilføjet på programmet, og løbende blev der også udviklet et større sommerprogram med kør-selv-ferier i Europa - solferier, familieferier, vandreferier, cykelferier, golfferier og bilrundture.

Efter at have været med i udviklingen af firmaet siden 2002, overtog sønnen Thomas Andreasen FJÄLLFERIE i 2012. Passionen for at rejse lever fortsat igennem Thomas, der selv har prøvet de fleste rejser i programmet - han er især stor fan af skiferie med familien, solferie i Kroatien og familie- og aktiv ferie i Østrigs alpelandskaber.
 
Thomas' 2 sønner fik også tidligt ski under fødderne - og netop de mange oplevelser man får sammen, som familie på en skiferie, er guld værd. Som en af sønnerne udtrykte som 12 årig under en skiferie i 2019, da der var pause i skiløbet "Det her skal mine børn også opleve". 
 
FJÄLLFERIE 2024
 
I dag tilbyder FJÄLLFERIE det største udvalg af hytter og lejligheder på de bedste skiområder i Sverige og Norge, og har ligeledes et stort udbud af muligheder for skiferie i Østrig og Schweiz. Desuden tilbydes et meget stort udbud af familie-, sol- og temaferie om sommeren. Vores sælgere er uddannet indenfor rejsebranchen og har mange års erfaring indenfor både ski- og sommerferie.
Vi er os selv - og ikke med i nogen større kæde. Så vi bestemmer selv retningen - fleksibilitet og service er i fokus, og vi tøver ikke med at benævne FJÄLLFERIE og Danmarks bedste service i samme sætning.
 
INGEN skjulte gebyr
 
Vi har fra starten valgt ikke at pålægge priserne ekspeditionsgebyr. Mange har efterhånden disse gebyrer f.eks. ved booking via telefonopkald. Vi fastholder dog, at vores kunder ikke skal betale gebyr for at handle med os uanset, om man selv booker online, eller ringer og får hjælp af en af vores sælgere.
 
Sikkerhed
 
FJÄLLFERIE har eksisteret siden 1993 og med samme familie som ejer. Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden med nr. 1546, og vi følger desuden evt. afgørelser af Pakkerejse-Ankenævnet.

Vi håber selvfølgelig, at du og din familie vælger FJÄLLFERIE til at arrangere din næste ferie. Uanset om du ønsker at bestille eller har behov for yderligere information, så sidder vi klar ved telefonen.
 
VI BEHANDLER VORES KUNDER, SOM VI SELV ØNSKER AT BLIVE BEHANDLET
 

 

Holdet bag FJÄLLFERIE

Thomas

Direktør, Indkøb, Marketing

Ansat siden 2002

ta@fjeldferie.dk

+45 70 23 34 60

Charlotte

Ferierådgiver & Grupper

Ansat siden 2003

cha@fjeldferie.dk

+45 70 23 34 60

Tanya

Ferierådgiver

Ansat siden 2024

tn@fjeldferie.dk

+45 70 23 34 60

Kenneth

IT, Marketing & Indkøb

Ansat siden 2012

kn@fjeldferie.dk

+45 70 23 34 60

Ane

SoMe, Marketing & Presse

Ansat siden 2023

arh@fjeldferie.dk

+45 70 23 34 60

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra