Skirejser
Sommerrejser

Familieferie med All Inclusive


Find sommerferier med All Inclusive hoteller, der egner sig godt til bilferie for hele familien. Udnyt de gode tilbud på de billige All Inclusive hoteller, hvor du har styr på udgiften hjemmefra, og derfor slipper for at hive penge op ad lommen i løbet af ferien.


Læs mere om All Inclusive

All Inclusive Hotel Wagrainerhof i Østrig

Familievenlige Hotel Wagrainerhof midt i Wagrain. Kun 550 m fra det populære vandland Waterworld Wagrain og 500 m fra liften Grafenbergbahn. Inkl. GRATIS adgang hver dag til Waterworld Wagrain.

Inkl. Salzburger Sportwelt Card & gratis adgang til Waterworld!

All Inclusive Hotel Wagrainerhof 2-5 personer

All Inclusive Hotel Sonne i Østrig

Beliggende i Saalbach med masser af aktiviteter for børn og voksne f.eks. det pragtfulde vandland Captain Hook. Hotel Sonne har bl.a. legerum, familieområde med swimmingpool og en stor dejlig have samt aktiviteter for børnene i Sonne Mini Club og Sonne Teen Club.

Joker Card med gratis adgang til Captain Hook, lifte og m.m!

All Inclusive Hotel Sonne 1-5 personer

All Inclusive Hotel Der Waldhof i Østrig

Bo med All Inclusive i den hyggelige sommer by Zell am See. Gode muligheder for familien både på hotellet og i byen - bl.a. masser af vandaktiviteter ved søen. Hotellet har bl.a. solhave med opvarmet swimmingpool.

Bo i den hyggelige by Zell am See på familievenligt hotel!

All Inclusive Hotel Der Waldhof 2-6 personer

All Inclusive Hotel Amadeus Micheluzzi i Østrig

Hotel Amadeus Micheluzzi er beliggende i udkanten af byen Serfaus. Familievenlige forhold og gode aktiviteter i området bl.a. ved køb af Super Summer Card med mulighed for f.eks. gratis lifte, adgang til eventyr legeland, sommer parker og daglig underholdning for børn.

Dejlig familieferie med aktiviteter for alle!

All Inclusive Hotel Amadeus Micheluzzi 2-4 personer

All Inclusive Hotel Narcis i Kroatien

Beliggende ved Maslinica bugten - en af Rabac´s smukkeste bugter - finder du Hotel Narcis. Her bor man tæt ved strand og med et godt udbud af aktiviteter og poolområder. Du bor med All Inclusive inkl. drikkevarer. Desuden børneklub for 6-12 årige med forskellige aktiviteter.

Flot og børnevenligt område med All Inclusive!

All Inclusive Hotel Narcis - 2-4 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra