Skirejser
Sommerrejser

Solferie og Badeferie i Kroatien


Det solrige Kroatien er et fantastisk land til en rejse med cruise på grund af sin 6.000 km kyststrækning ud mod det azurblå Adriaterhav med enestående øer, finurlige klippeformationer og charmerende byer med snørklede gader og historiske skatte.


Læs mere om Kroatien - Cruise

Opatija - Kvarner Bugtens mange øer

7 døgn fra Opatija via Kvarner Bugtens mange øer og retur til Opatija. Der sejles fra havn til havn, og du overnatter i kahyt på skibet, når det hver aften lægger i havn. På turen har du 1/2 pension med morgenmad og 3-retters frokost på skibet. Hver aften har du på egen hånd til at opleve de spændende byer og finde en god restaurant.

Nyd de flotte øer og byerne Opatija og Zadar!
OBS! Lige nu 20% rabat på afgange i aug.

Opatija - Kvarner Bugtens mange øer

Split - Oplevelser i Syd Dalmatien

7 døgn fra Split via de mange øer og Dubrovnik og retur til Split. Der sejles fra havn til havn, og du overnatter i kahyt på skibet, når det hver aften lægger i havn. På turen har du 1/2 pension med morgenmad og 3-retters frokost på skibet. Hver aften har du på egen hånd til at opleve de spændende byer og finde en god restaurant.

Nyd de flotte øer og byerne Split og Dubrovnik!
OBS! Lige nu 20% rabat på afgange i juli, aug & sep.

Split - Oplevelser i Syd Dalmatien

Split - Natur og øer syd for Split

7 døgn fra Split til Korcula og via de mange øer retur til Split. Der sejles fra havn til havn, og du overnatter i kahyt på skibet, når det hver aften lægger i havn. På turen har du 1/2 pension med morgenmad og 3-retters frokost på skibet. Hver aften har du på egen hånd til at opleve de spændende byer og finde en god restaurant.

Nyd naturen, de flotte øer og byen Split!
OBS! Lige nu 20% på afgange i juli

Split - Natur og øer syd for Split

Split - Deluxe Cruise syd for Split

7 døgn fra Split sydpå via de mange øer og Dubrovnik og retur til Split. Der sejles fra havn til havn, og du overnatter i kahyt på skibet, når det hver aften lægger i havn. På turen har du hver dag morgenbuffet og frokost samt 3 x aftensmad på skibet i løbet af turen. Desuden bl.a.  frisk frugt på turen, vinsmagning, sightseeing m.m.

Nyd denne deluxe tur og de mange inkluderede oplevelser!
OBS! Lige nu 20% rabat på afgange i juli og aug.

Split - Deluxe Cruise syd for Split

Split - Deluxe Cruise nord for Split

7 døgn fra Split nord på via de mange øer og Zadar og retur til Split. Der sejles fra havn til havn, og du overnatter i kahyt på skibet, når det hver aften lægger i havn. På turen har du hver dag morgenbuffet og frokost samt 2 x aftensmad på skibet i løbet af turen. Desuden bl.a. frisk frugt på turen, vinsmagning, diverse entré billetter, sightseeing m.m.

Nyd denne deluxe tur og de mange inkluderede oplevelser!
OBS! Lige nu 20% rabat på afgange i juli og aug.

Split - Deluxe Cruise nord for Split

Opatija - Cruise- og cykelferie

7 døgn fra Opatija via de mange øer og retur til Opatija. Der sejles fra ø til ø - du cykler på øerne, og overnatter i kahyt på skibet, når det hver aften lægger i havn. På turen har du 1/2 pension med morgenmad og frokost eller middag på skibet. Hver aften har du på egen hånd til at opleve de spændende byer og finde en god restaurant.

Guidede cykelture på flotte øer - oplev byen Opatija!

Opatija - Cruise- og cykelferie

Split - Cruise- og cykelferie i syd

7 døgn fra Split via de mange øer og retur til Split. Der sejles fra ø til ø - du cykler på øerne, og overnatter i kahyt på skibet, når det hver aften lægger i havn. På turen har du 1/2 pension med morgenmad og frokost eller middag på skibet. Hver aften har du på egen hånd til at opleve de spændende byer og finde en god restaurant.

Guidede cykelture på flotte øer - oplev byen Split!

Split - Cruise- og cykelferie i syd

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra