Skirejser
Sommerrejser

Velkommen til den 31. sommersæson med FJÄLLFERIE
Du finder for sommeren 2024 et bredt udvalg af rejsemål - uanset om du er til afslapning, aktiv ferie, badeferie, naturferie eller færdig pakkede ferier. Du kan frit vælge, eller vi kan ud fra dine ønsker hjælpe dig med at vælge det rejsemål, som passer dig og din familie bedst. Vi håber, du finder inspiration her på siden, og vi ser frem til at modtage din bestilling, eller høre fra dig på telefon: 70 23 34 60 uanset om du vil bestille eller ønsker yderligere information og vejledning.


Mange sol-hilsner
FJÄLLFERIE - et bjerg af muligheder.
 
 
 
Rejseforsikring

 

Fra 1. august 2014 er der ikke længere dækning med det gule kort som tidligere. Det er derfor vigtigt, at du får dækket medicin, hospitalsudgifter og hjemtransport  på anden vis. Ved rejser i Østrig, Italien, Kroatien, Schweiz, Tyskland, Sverige og Norge kan du anskaffe dig det blå kort via din kommune - bestil på borger.dk eller i din lokale borgerservice - det er gratis og gælder i 5 år. Medbringer du dette, vil du være dækket på lige fod med borgerne i det land, du befinder dig i. OBS! Vær dog opmærksom på, at der kan være lang transport til en gratis offentlig behandling, og det blå kort vil blive afvist på privatklinikker, hvorfor vi anbefaler du også altid har en rejseforsikring, når du rejser.

Uden rejseforsikring skal du som udgangspunkt også selv betale for hjemtransport. Dog er der lavet en særaftale med Norge og Sverige, så hjemtransporten er dækket af det blå kort. 

Måske du har egen rejseforsikring i din alm. husstandsforsikring, ellers bliv dækket endnu bedre via Europæiske's muligheder for årsrejseforsikring. Her er du dækket lige så godt som tidligere med det gule kort og også med mulighed for hjemtransport. 
Læs mere om mulighederne og bestil her: Årsrejseforsikring

 
Europæiske
 
Afbestillingsforsikring
 
FJÄLLFERIE tilbyder dig afbestillingsforsikring i samarbejde med Europæiske. Her kan du i forbindelse med køb af din ferie, tilkøbe en speciel forsikring, der tager højde for de eventuelle forhold, der kunne opstå i forbindelse med leje af feriebolig, og som også sikrer dig maksimal tryghed under ferieopholdet. Forsikringen fra Europæiske består i hovedtræk af:
  • Afbestilling ved sygdom - dækker både før og under opholdet, hvis du grundet din egen eller nær families død, alvorlig sygdom/tilskadekomst pludselig må afbestille ferieboligen.
  • Indbo-ansvarsforsikring - når du er på stedet.
  • Afbestilling ved andre ting eks. - afskedigelse, skilsmisse, nyt job.

Læs mere her under betingelser ved punkt 13

 
Rejsegarantifonden
 
FJÄLLFERIE er medlem af Rejsegarantifonden under registreringsnummer 1546.
Som medlem af Rejsegarantifonden skal vi som bureau opfylde visse økonomiske krav, og fonden holder løbende øje med vores virksomhed og økonomi. Desuden vil Rejsegarantifonden i tilfælde af konkurs hos bureauet, dække forbrugeren hvis der er tale om en pakkerejse, f.eks. når transport eller liftkort købes i sammenhæng med leje af feriebolig.

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra