Skirejser
Sommerrejser

Ferie med familien i Schweiz byder på dejlige og moderne lejligheder i de flotte Rocksresort eller Peaks Place i LAAX, eller på lækkert hotel i Davos. I år har vi også tilføjet området Jungfrau (Top of Europe) til listen. Der lægges vægt på gode forhold og oplevelser for familien, hvor naturen og alperne er et vigtigt tema.


Læs mere om Schweiz

Hotel Silberhorn i Wengen

Bo centralt i den lille hyggelige bilfri bjergby Wengen - ægte schweizisk stemning, atmosfære og ro i den llille landsby. Ferie med natur i centrum og gode udflugstmuligheder. 500 km vandreruter i området ved Jungfrau, eller tag en tur til den højst beliggende jernbane station i Europa, eller den roterende panorama restaurant, hvor der er filmet til James Bond.

Bilfri bjergby - natur i fokus og masser af oplevelser!

Hotel Silberhorn 2-4 personer

Derby Hotel i Grindelwald

Bo midt i den charmerende bjergby Grindelwald på det skønne Derby Hotel. Ferie med natur i centrum og gode udflugstmuligheder. 500 km vandreruter i området ved Jungfrau, eller tag en tur til den højst beliggende jernbane station i Europa, eller oplev vandfald og spændende grotter.

Charmerende bjergby - natur i fokus og masser af oplevelser!

Derby Hotel 2-4 personer

Hilton Garden Inn i Davos

Bo på det flotte Hotel Hilton Garden Inn midt i Davos - familievenlig sommerferie med ekstra fokus på kvalitet - og med naturen i centrum. Gode muligheder for at vandre og cykle eller tag en tur på toppen med liften. GRATIS sommerprogram Davos Active med aktiviteter henvendt til familier.

Ekstra luksus - GRATIS aktiviteter med Davos Active!

Hilton Garden Inn 2-5 personer

Rocksresort ved Laax

Bo i de flotte Rocksresort lejligheder - familievenlig sommerferie med fokus på natur og samvær. Super mulighed for at vandre og cykle i den flotte natur ved LAAX. Nyd også de smukke badesøer, og en tur på toppen med liften, som du finder lige ved lejlighederne. Masser af aktiviteter ved lejlighederne for børnene.

Flotte lejligheder i skøn natur - Familieferien du husker!

Rocksresort 2-9 personer

Peaks Place ved Laax

Bo i det flotte lejlighedskompleks - sommerferie med fokus på natur og samvær. Super mulighed for at vandre og cykle i den flotte natur ved LAAX. Nyd også de smukke badesøer, og en tur på toppen med liften, som du finder tæt ved lejlighederne. Nyd desuden dejlig restautant og lækkert wellnessområde.

Skøn natur - dejlig wellnessområde - vandre og cykel!

Peaks Place 2-8 personer

Signina Hotel i Laax

Bo på det hyggelige Signina Hotel ved Laax - sommerferie med smuk natur omkring dig. Super mulighed for at vandre og cykle, nyd også de smukke badesøer, og en tur på toppen med liften, som du finder ved hotellet. Desuden flere aktiviteter på og ved hotellet.

Hyggeligt hotel - vær aktiv i den smukke natur!

Signina Hotel 2-3 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra