Skirejser
Sommerrejser

Solferie og Badeferie


Sommerferie med sol, vand og varme:
Her finder du hoteller, mobilhomes, villaer eller lejlighedsresort beliggende tæt ved kyst og strand. Det centrale er sol og vand, men mange steder er der også god mulighed for at se nærmere på de lokale seværdigheder og smukke byer. De behagelige middelhavstemperaturer giver en lang sæson med lune aftener. Du kan også vælge rejser med cruise langs kysten eller ferier med fokus på by og kultur i de solrige byer. 

Vi tilbyder Solferie og Badeferie i Kroatien og Italien


Kroatien - Istrien - Mobilhomes
Her kan du vælge mellem forskellige mobilhomes på Istrien. Kroatien er en af Europas mest solrige destinationer i sommerhalvåret, og med gode strande langs de 6.000 km kyststrækning ud mod Adriaterhavet, er der her basis for en god sommerferie.
Læs mere
Kroatien - Istrien - Lejligheder
Du kan her vælge mellem forskellige lejligheder, der alle er placeret tæt ved kysten i gode resorts med fine faciliteter og masser af aktiviteter for alle. Kroatien byder på mange solskinstimer, smukke strande, enestående natur og charmerende byer.
Læs mere
Kroatien - Istrien - Hoteller
Vælg mellem hoteller på Istrien, der alle ligger tæt ved kysten ud mod Adriaterhavet, og med gode faciliteter. Kroatien har gode badestrande og er et af de lande i Europa, der byder på flest solskinstimer i sommerhalvåret, hvilket giver basis for en god sommerferie.
Læs mere
Kroatien - Dalmatien
Dalmatien er den sydligste del af Kroatien og strækker sig fra nord for Zadar og til syd for Dubrovnik. Her kan du forvente varme temperaturer og mange solskintimer. Du kan her vælge mellem mobilhomes og lejligheder i stort resort i Dalmatien.
Læs mere
Kroatien - Villa m/pool
Vælg mellem forskellige villaer med egen swimmingpool i Kroatien. Her har I en ferie for jer selv i et af de lande, der byder på flest solskinstimer i Europa i sommerhalvåret, og med mulighed for masser af oplevelser i de charmerende byer og den enestående natur.
Læs mere
Italien - Villa m/pool
Italien er meget populær blandt danske gæster - og her får du en anderledes mulighed for ferie med sol og sommer for dig selv og familien eller venner. Her kan du vælge mellem forskellige villaer med egen swimmingpool i Italien.
Læs mere
Kroatien - Cruise
Det solrige Kroatien er et fantastisk land til en rejse med cruise på grund af sin 6.000 km kyststrækning ud mod det azurblå Adriaterhav med enestående øer, finurlige klippeformationer og charmerende byer med snørklede gader og historiske skatte.
Læs mere
Kroatien - By & Kultur
Kroatien byder i sommerhalvåret på flest solskinstimer i Europa. Med spændende byer, kultur og natur får du her en spændende byferie for voksne. Med sine lune temperaturer egner Kroatien sig perfekt til ferie allerede fra april og helt frem til oktober.
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra