Skirejser
Sommerrejser

Her bor du på dejlige hoteller med god mad og service, og så har du, afhængig af feriens længde, et antal green fees inkluderet i prisen. Hotellerne er placeret tæt ved golfbane(r), hvor du kan benytte de inkluderede green fees.


Læs mere om Ophold inkl. green fee

Golfhotel Zum Hirschen i Østrig

Bo lige ved gågaden i den smukke by Zell am See - 7 x overnatninger med 1/2 pension. Inklusiv 5 x green fee til 18-huller i en af de mange golfklubber i Salzburgerland og Tyrol. Dejligt hotel med gåafstand til alle byens muligheder.

Lækkert hotel med gastronomi i højsæde!

Hotel Zum Hirschen 2 personer

Golfhotel Schloss Pichlarn i Østrig

Bo på det fantastiske Golfhotel Schloss Pichlarn - beliggende ikke langt fra Schladming ved den lille by Aigen im Ennstal - 5 x overnatninger med 1/2 pension. Inklusiv 3 x green fee til 18-huller - vælg mellem 5 golfklubber eks. hotellets egen bane, som befinder sig lige udenfor døren - samt gratis benyttelse af SPA område.  

Golfpakke med EKSTRA forkælelses!

Hotel Schloss Pichlarn 2 personer

Golfhotel Sonne i Østrig

5 eller 7 overnatninger på Hotel Sonne i Saalbach. Super dejligt hotel med All Inclusive og 3 eller 5 dages green fee, som gælder til en af de mange golfbaner i Salzburgerland og Tyrol - Du vælger selv.

Her bor du med All Inclusive!

Hotel Sonne 2-3 personer

3 hoteller i Østrig

Bo på det fantastiske Golfhotel Schloss Pichlarn samt hotel i Wien og hotel i Salzburg - 7 x overnatninger med morgenmad. Inklusiv 6 x green fee til 18-huller - vælg mellem 8 af de bedste baner i Østrig. Nyd en golfferie med ekstra forkælelses på flotte hoteller, og oplev det bedste golf både ved Wien, ved Salzburg og i alperne på én uge.  

Oplev mere af Østrig og de bedste golfbaner!

3 hoteller i 7 døgn 2 personer

Golfhotel Pernille Wiberg i Sverige

3 eller 5 overnatninger på Pernilla Wiberg Hotel på Idre Fjäll. Dejligt hotel med nem adgang til Idre Fjäll's flotte golfbane. I prisen er inkl. henholdsvis 2 x green fee og 4 x green fee. Desuden mulighed for at benytte sig af Idre Fjäll's mange aktiviteter.

Dejligt hotel midt i fjeldet - høj service og masser af aktiviteter!

Idre Fjäll 1-2 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra