Skirejser
Sommerrejser

Find cykelture som på forhånd er planlagt til en samlet pakkepris. En færdig pakke med en bestemt cykelrute, overnatninger forskellige steder, bagage transfer fra hotel til hotel, cykelkort, hotline tlf. m.m. OBS! Cykelturen foregår stadig på egen hånd.


Læs mere om Fastlagte cykelture

Lake Tour Salzburg I

8 dage / 7 overnatninger med start og slut i Salzburg i Østrig - denne tur går forbi de mange flotte søer i området. Du cykler fra sted til sted, og overnatter på 3 stjernet hoteller. På turen har du cykelkort og diverse informationer samt 1 x bådtur, museumsbesøg og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Familievenlig cykeltur. Nemt at ankomme med tog hertil!

Lake Tour Salzburg I - 2-4 personer

Lake Tour Salzburg II

8 dage / 7 overnatninger med start og slut i Bad Ischl i Østrig - denne tur går forbi de mange flotte søer i området. Du cykler fra sted til sted, og overnatter på 3 stjernet hoteller. På turen har du cykelkort og diverse informationer samt 1 x bådtur, museumsbesøg og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Familievenlig cykeltur!

Lake Tour Salzburg II - 2-4 personer

Salzburg til Wien

8 dage / 7 overnatninger med start i Salzburg og slut i Wien i Østrig. Turen bringer dig igennem den flotte østrigske natur. Du cykler fra sted til sted, og overnatter på 3 og 4 stjernet hoteller. På turen har du cykelkort og diverse info, 2 x togtur og bagagetransfer fra hotel til hotel. Ideel med tog-/flyankomst, da start er i Salzburg og hjemrejse fra Wien.

Familievenlig cykeltur!

Salzburg til Wien 2-4 personer

Circular Tour Salzkammergut

8 dage / 7 overnatninger med start og slut i Bad Ischl i Østrig. Turen bringer dig igennem den smukke natur i Salzkammergut i Østrig. Du cykler fra sted til sted, og overnatter på 3 g 4 stjernet hoteller. På turen har du cykelkort og diverse info, 2 x bådtur, Salzkammergut Card og bagagetransfer fra hotel til hotel.

Cykeltur på medium niveau - kræver okay kondition!

Circular Tour Salzkammergut 2-4 personer

Mountainbike King Tour i Dachstein

4 dage / 3 overnatninger - mountainbike på toppen i Dachstein i Østrig. Du cykler fra sted til sted, og overnatter på 3 stjernet hoteller. På turen har du cykelkort og diverse informationer samt daglig bagagetransport.

Mountainbike tur for øvede og med god kondition!

Mountainbike King Tour i Dachstein 2 personer

Lakes Mountainbike Tour i Salzkammergut

6 dage / 5 overnatninger - mountainbike tur i området ved Salzkammergut i Østrig. Du cykler fra sted til sted, og overnatter på 3 og 4 stjernet hoteller. På turen har du cykelkort og diverse informationer samt daglig bagagetransport.

Mountainbike tur for øvede og med god kondition!

Lakes Mountainbike Tour i Salzkammergut 2 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra