Skirejser
Sommerrejser

Her får du en sommerferie tæt på Danmark med naturen og de svenske fjelde i centrum. En hytteferie i Sverige er lig med stilhed i naturen, der nydes med familien i et afstressende miljø, hvor naturen er udgangspunkt for aktiviteter som mountainbike, fiskeri, dyreliv m.m.


Læs mere om Sverige

Isaberg Hytteby i Sverige

I Småland finder du den kendte hytteby Isaberg - her får du med kort afstand til Danmark en familieferie med aktiviteter for alle. Desuden kort afstand til oplevelsesparken "High Chaparral" med masser af oplevelser fra Det Vilde Vesten, og du skal helt sikkert også planlægge en dagsudflugt til Astrid Lindgrens Verden.

Besøg High Chaparral og Astrid Lindgrens Verden!

Isaberg Hytteby - 4-12 personer

Idre Fjäll i Sverige

I det nordlige Dalerne finder du Idre Fjäll omkranset af fjeld, skov og vand. Her finder du oplevelser og aktiviteter for hele familien. Vælg mellem flere forskellige hytter med plads op til 20 personer.

Afslappende familieferie i naturen med plads til børnene!

Idre Fjäll 2-20 personer

4-6 personers boliger i Lindvallen i Sverige

Tag på ferie til et af Sveriges mest populære områder sommer såvel som vinter. Lindvallen byder på masser af aktiviteter for alle aldre, og masser af den smukke svenske natur.

Et af Sverige populæreste områder!

Lindvallen - 4-6 personer

8 - 10 personers boliger i Lindvallen i Sverige

Ferie i Lindvallen byder på en kombination af natur og aktiviteter. Der findes oplevelser for hele familien og med det nye Experium er der masser af muligheder for vandhundene.

Familieferie med masser af aktiviteter!

Lindvallen - 8-10 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra