Skirejser
Sommerrejser

Rejs på sommerferie i Norge, hvor du får familieferie tæt på Danmark. Her er natur og de norske fjelde i centrum. Nyd stilheden i naturen sammen med hele familien i et afstressende miljø. Natur er udgangspunkt for mange aktiviteter som mountainbike, fiskeri, dyreliv m.m.


Læs mere om Norge

Beitostølen i Norge

Oplev den smukke natur og de mange aktivitets muligheder i skønne Beitostølen. Vælg mellem hotel med 1/2 pension, hyggelige hytter eller moderne lejligheder - uanset hvad bor du i centrum af det hele, og masser af mulighed for hele familien. Vær aktiv i løbet af dagen, og nyd bagefter det lille hyggelige bycentrummed dejlige caféer og restauranter.
Vær aktiv med hele familien!

Beitostølen 2-10 personer

4-5 personers boliger i Hemsedal i Norge

En sommerferie i Hemsedal byder på flot natur og talrige aktiviteter for alle aldre. Så tag familien med på en aktiv ferie eller nyd slap af i de smukke omgivelser.

Aktiv ferie for hele familien!

Hemsedal 4-5 personer

6-10 personers boliger i Hemsedal i Norge

Ønsker I lidt større boliger, eller er rejser I flere familier sammen har Hemsedal også et bredt udvalg af større boliger. Nogen beliggende i dalen og andre oppe på bjerget.

Hemsedal - Familieferie for alle!

Hemsedal 6-10 personer

10-14 personers boliger i Hemsedal

Er I flere familier der rejser sammen, tilbyder Hemsedal på lidt forskellige muligheder i større boliger. Så tag vennerne eller hele familien med på sommerferie i Hemsedal.

Ferie i den pragtfulde norske natur!

Hemsedal 10-14 personer

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra