Skirejser
Sommerrejser
 
Sol- & Badeferie
Her finder du hoteller eller lejlighedsresort tæt ved kyst og strand. Det centrale er sol og vand, men mange steder er der også god mulighed for at se nærmere på de lokale seværdigheder og smukke byer.
Læs mere
 
Familieferie
Her finder du en række hoteller og andre ferieboliger som er specielt godt egnet til familieferie. De er specielt valgt ud efter gode muligheder for familie med børn, masser af aktiviteter og større værelser/lejligheder.
Læs mere
 
Vandreferie
Oplev naturen fra sin smukkeste side - tag på vandreferie og hold aktiv ferie med naturrige oplevelser. Det kan foregå på alle niveauer. Området Salzkammergut i Østrig er f.eks. kendt for gode vandreture/ruter til alle.
Læs mere
 
Cykelferie
Oplev naturen fra sin smukkeste side - tag på cykelferie og hold aktiv ferie med naturrige oplevelser. Det kan foregå på alle niveauer. Området ved Salzkammergut i Østrig er f.eks. kendt for gode cykelture/ruter til både børn og voksne.
Læs mere
 
Golfferie
Er du til golf på din ferie - er du kommet til det rette sted. Kombiner en afslappende ferie med din sport. Uanset hvad du vælger, vil det altid være med et dejligt hotel som base. Nyd god mad i restauranten efter en lang dag på golfbanen.
Læs mere
 
Bilrundtur
I Norge får du smukke omgivelser på din bilrundtur - og undervejs kan du nyde god mad, flot natur bl.a. Sognefjorden, wellness og naturligvis hinanden. Bestil en færdig pakke for din tur, og gør den til din egen oplevelse.
Læs mere

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra