Skirejser
Sommerrejser

Vinternyt i Wagrain


FJÄLLFERIE præsenterer vinternyhed i Wagrain

Hos FJÄLLFERIE arbejder vi kontinuerligt på at forny, justere og forbedre de rejsemuligheder vi tilbyder. Det betyder, at nogle muligheder forsvinder, mens nye kommer til. 

 

Nyt i Wagrain

 

Lejlighed Ferien Bei Richy i Wagrain - Skiferie i Østrig

 

Nu kan vi præsentere nyt i populære Wagrain i Østrig. Lejligheden "Ferien Bei Richy" - en nyrestaueret lejlighed med plads til 5-7 personer, kun 500 meter fra Eggliften, hvor du kommer videre til Mozartliften og resten af skiområdet i danskervenlige Wagrain. Turen tilbage er, såfremt sneforholdene er som vanligt, også nem - I kan glide halvdelen af vejen tilbage til lejligheden. Er I mere til langrend, starter sporene kun 200 meter derfra. 

Se lejligheden her


Mere om Wagrain

Salzburger Sprtwelt hedder det populære skiområde, hvor blandt andet Wagrain, Flachau og St. Johann hører til. Det er en del af det store skiområde Ski Amadé, der dækker hele 760 kilometer piste og 270 lifte – alt sammen på et og samme liftkort.

Wagrain er særdeles populært blandt danskerne. Udover den venlige stemning, gør de mange blå og generelt brede piste det til et skiområde, hvor hele familien sagtens kan være med på ski. 

Se de øvrige boliger i Wagrain her

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra