Skirejser
Sommerrejser

Nye skiferier i Østrig


Nye skiferier i Gastein, Silvretta Montafon og Saalbach

4 nye skiferier i Østrig


Har du set, at der er blevet tilføjet 4 nye indkvarteringer til skiferier i Østrig? Og lige nu får du 10% rabat på ALLE skiferie i Østrig ved at notere “EM rabat” ved din bestilling.
 

Skiferie i Silvretta Montafon på TUI BLUE   Tag på skiferie i Østrig på TUI Blue i Saalbach-Hinterglemm

TUI BLUE Montafon ligger centralt i området ved Silvretta Montafon ved Schruns med 1.200 m til liften Zamang Bahn og 1.500 m til liften Hochjoch Bahn. Hotellet egner sig perfekt til "voksen-skiferie" med rolige omgivelser, en god restaurant og bar og en stor BLUE SPA afdeling med sauner og dampbad, og så kører skibusen lige udenfor. 

 

TUI BLUE Fieberbrunn er et populært og moderne hotel med en høj standard. Hotellet har en fantastisk placering lige ved gondolliftene Doischberg og Streuböden, der fører dig op i skiområdet, som er sammenhængende med Saalbach/Hinterglemm. Du har dermed Ski In - Ski Out, og så kan du også her frit benytte et stort BLUE SPA.

Bergparadies Apartments er perfekte til en skiferie i Gastein   Bo på Sonnenhotel Zum Stern i Gastein på en skiferie tæt til liften

Bergparadies Apartment ligger i området Dorfgastein - kun 300 m fra liften Gipfelbahn-Fulseck. Lejlighedshuset er moderne og med forskellige typer lejligheder. Ferien er inklusiv Gastein Card samt ubegrænset adgang til det indendørs badeområde Alpentherme i Bad Hofgastein.

 

Sonnenhotel Zum Stern ligger i rolige omgivelser ikke langt fra byen og liften. Ned til liften Schlossalmbahn ved Bad Hofgastein er der 950 m, og fortsætter du op af bjergvejen, har du 4,5 km til det fine start område Angertal mellem Bad Gastein og Bad Hofgastein. Hotellet byder blandt andet på restaurant og wellnessområde.

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra