Skirejser
Sommerrejser

Charmerende nye villaer i Italien


Nyd de smukke udsigter, aktiviteter og ren afslapning i jeres egen italienske villa

En solrig drømmedestination

 

Italien er med god grund en af danskernes fortrukne rejsedestinationer. Udover de varme temperaturer byder landet også på en varieret og smuk natur, farverig arkitektur, en imødekommende og gæstfri befolkning, utallige historiske skatte, og så er det italienske køkken jo helt fantastisk! 

 

Nøje udvalgte villaer

 

I år har vi hos FJÄLLFERIE som noget nyt tilføjet italienske villaer til listen over vores rejser. Villaerne er alle nøje udvalgte og med egen pool, og så rummer de hver især en særlig italiensk charme.

På listen kan du finde villaer i forskellige prisklasser og størrelse (fra 6 og helt op til 18 personer). I har her mulighed for en ferie med sol og varme, hvor I har det for jer selv som familie eller venner.

 

Bo lige ud til Maggioresøen mellem Italiens smukke alper.  Bo i Toscanas bløde dale mellem vinmarker og olivenlunde

 

Fem forskellige områder

 

Vi har udvalgt villaer i fem forskellige områder rundt i Italien, som hver især byder på skønne sommeroplevelser: 

 

I Toscana bor du mellem høje bakker og bløde, grønne dale, og du er omgivet af vinmarker og olivenlunde. Du kan her besøge charmerende byer som Castiglion Fiorentino, Montepulciano eller vinbyen Montalcino.

 

Vores villaer i Veneto er placeret med udsigt udover Gardasøen, hvor du kan prøve vandski, windsurfing og kitesurfing. Her er der også gode vandre- og cykelmuligheder med betagende udsigter over søen. 

 

I Lombardiet bor du ud til den smukke Comosø ikke langt fra Milano, og i Piemonte har du udsigt til alperne og Maggioresøen, og en del af denne har du privat adgang til. 

 

Kystregionen Ligurien er rig på historie og byder på oplevelser lige fra gamle middelalderborge til moderne havnebyer og hvide sandstrande.

 

Bo lige ud til Gardasøen i din egen italienske villa med pool  Italiens fantastiske gastronomiske eventyre

 

I hver af vores italienske villaer er der i sig selv rig mulighed for både afslapning og underholdning, da de alle byder på luksuriøse faciliteter, aktiviteter og ægte sommerstemning, som du og din familie eller venner kan nyde godt af helt for jer selv.  

 

Du kan se vores udvalg af villaer i Italien her

 

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra