Skirejser
Sommerrejser

Golfferie på slot


Nyd roen på en golfferie på slot i alperne, eller kombiner opholdet med storbyerne Wien og Salzburg

2 nye golfrejser til Østrig
 
I år har vi hos FJÄLLFERIE tilføjet 2 nye Golfrejser til vores destinationer i Østrig. Rejserne er målrettet dig, der drømmer om de perfekte forudsætninger for at spille golf på din ferie i betagende omgivelser. Samtidig er der også gode muligheder for andre aktiviteter samt ro og selvforkælelse – du kan dermed roligt rejse afsted med venner, familiemedlemmer eller din partner, selv hvis de ikke elsker golf lige så meget som dig. 
 
Et slot for golfentusiaster
 
Ikke langt fra Schladming ved den lille by Aigen im Ennstal ligger Golfhotellet, Schloss Pichlarn. Det store herskabelige slot er placeret i naturskønne omgivelser mellem alpetoppe, og bløde dale, der er perfekt udnyttet til golf. Det luksuriøse hotel er indrettet med flere restauranter, bar, café og et stort spaområde med forskellige saunaer samt inden- og udendørs swimmingpool. På stedet finder du dermed alt, hvad du har brug for på din ferie, og hvis du søger flere oplevelser, kan du tage på opdagelse i den kendte lille by Hallstatt 50 km fra hotellet, og det kan også anbefaledes at besøge søen og byen Altaussee 30 km derfra. 
 
 Besøg slotshotellet, Schloss Pichlarn, i Østrigs alper på din næste golfferie med FJÄLLFERIE  Besøg slotshotellet, Schloss Pichlarn, i Østrigs alper på din næste golfferie med FJÄLLFERIE
 
Udover hotellets egen golfbane, der er placeret lige udenfor døren, kan du også anvende dine green fee på eksempelvis Golfclub Schladming-Dachstein 35 km væk, eller du kan tage til Salzburg 100 km derfra, hvor du finder 3 forskellige baner. 
 
 
7 dage og 3 forskellige hoteller
 
Hvis slotshotellet Schloss Pichlarn lyder som noget for dig, men du drømmer om at opleve endnu mere på din ferie, så er vores golfferie i Østrig på 3 forskellige hoteller sikkert noget for dig. Her har du to overnatninger på Hotel Vienna i pragtfulde Wien, der pulserer af liv og opdagelser, og 2 overnatninger på Hotel Pitter i Salzburg, som byder på kultur, masser af diversitet og gode madoplevelser. Sidst slutter du af med 3 overnatninger på slotshotellet, Schloss Pichlarn, i de smukke alper. 
 
Udsigten fra Hotel Pitter udover Salzburg  Smukke hotel Vienna i Wien
 
På rejsen har du 6 green fee inkluderet, som du kan benytte på 8 af Østrigs bedste golfbaner - der er 2 baner hvert sted – og rejsen er altså perfekt for dig, der gerne vil se en masse samtidig med, at du får de bedste forudsætninger for at spille en masse golf. 
 
Rejser du med en, som IKKE spiller golf, så laver vi en pris uden green fee, så rejsen passer jer.
 
 
  
 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra