Skirejser
Sommerrejser

Det bedste tidspunkt til skiferie


Lær vintermånederne at kende, før du fastlægger din næste skiferie

Hvilken måned er bedst at tage på skiferie i?

 

Medmindre du er en erfaren skiløber, der har været på skiferie i mange år i streg, i flere forskellige lande, på tværs af alle vintermånederne, kan det være svært at vurdere, hvornår det egentlig er bedst at tage på skiferie.
Vi har derfor her samlet lidt info og egen erfaring om skiferier ud fra hver af vintermånederne, som kan være brugbart at vide inden, du planlægger din næste skiferie.

 

  

 

December

Kombinationen af julestemning og skiferie i de hvide snelandskaber kan ikke slås. Så skulle det måske være nytår og skiferie? Når vi nærmer os julen, er de fleste lifte og pister normalvis åbnet op, og der er typisk rigtig fine sneforhold. Derfor er december for mange en rigtig hyggelig måned at stå på ski i.

 

Januar

Priserne er typisk lavere på skiferier i januar måned sammenlignet med de andre måneder, og så er det et snesikkert tidspunkt at rejse afsted. Til gengæld kan det være en meget kold måned at stå på ski i, og derfor er det en god måned til skiferie i Østrig eller Schweiz, hvor temperaturen ikke er helt så lav som nord på.

 

Februar

Februar er en meget populær måned til skiferie, og det er derfor vigtigt at booke i god tid - især i forbindelse med uge 7, 8 og 9. På denne tid er der gode sneforhold, men også travlt på skisportsstederne. Hvis du har muligheden for det, er uge 6 en rigtig god måned til skiferie, hvor der er lidt mere ro på.

 

Marts

Efter vores mening er marts en helt fantastisk måned til skiferie, og klart en af vores fortrukne måneder til selv at tage afsted. Her er der længere lyst, større chance for solskin, men stadig rigtig gode sneforhold i norden. Mange tror fejlagtigt, at marts er for sent til skiferie, men det betyder også, at der ikke er overfyldt på skisportsstederne.

 

April

Når vi rammer april, anbefaler vi, at vælge de nordlige skisportssteder, da der typisk begynder at være sparsomt med sne mange steder - Hemsedal og Trysil er derfor nogle af de bedste steder, hvis du gerne vil have en rolig skiferie i slutningen af sæsonen.

 

    

 

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken måned, der passer bedst til din næste skiferie, eller hvilken destination, der passer bedst til dine ønsker, så sidder vi klar til at hjælpe på: info@fjeldferie.dk eller 70 23 34 60

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra