Skirejser
Sommerrejser

Besøg i Davos


En personlig anbefaling af Hilton Garden Inn i Davos

En personlig anbefaling af Hilton Garden Inn i Davos

 

I begyndelsen af september var vi tre ansatte her hos FJÄLLFERIE, der tog et smut til Schweiz for at besøge en af vores destinationer, Hilton Garden Inn i Davos, for at få et mere personligt indtryk at hotellet, byen og området omkring i sommerhalvåret (vi sælger også skiferie til området i vinterhalvåret). Vi har her samlet lidt skriv om en ferie hertil.
 

Det bedste rejsemål til en ferie med børn i Schweiz Udsigten over den charmerene by omgivet af alpetoppe

Måske har du allerede set vores video eller billeder på Instagram og Facebook fra turen?

 

Hilton Garden Inn
Når man hører navnet “Hilton” forventer de fleste en vis standard, og hotellet i Davos levede bestemt op til vores forventninger med sine gode faciliteter, lækker mad og med servicemindede ansatte. Samtidig var vi overraskede over, hvor afslappende og rolig en atmosfære, der er på hotellet, og hvor imødekommende, snaksaglige og lune de ansatte er. Her er der plads til både børnefamilierne, ældre mennesker, par, venner og folk med alverdens nationaliteter.

Hotellet danner en tryg ramme for ens ferie, med behagelige værelser og opholdsrum, en fin restaurant og hyggelig bar, et lille wellness og så ligger hotellet midt i Davos, der byder på et hav af aktiviteter for enhver!
 
En symfoni og farver og forskellige smage til alle madelskerne og jer der gerne vil på et gastronomisk-eventyr Behagelige værelser med god plads og komfort og et lækkert badekar.
 
 
Det skal du opleve på en ferie i Davos
 
Udover oplevelsen af hotel Hilton Garden Inn fik vi også oplevet en helt masse rundt i området på vores tur, så vi selv har en bedre fornemmelse af, hvad de gæster vi sender hertil kan opleve på en ferie. Når du bestiller en rejse hos FJÄLLFERIE til hotellet medfølger Davos Guest Card, der giver rabat på en lang række oplevelser og aktivteter. 
 
Bjergbyen Davos
Byen ligger i 1.560 meters højde og byder på schweizisk charme med en arkitektur, der er præget af smukke træudskæringer og blomsterfyldte altaner, og så er du omgivet af alpetoppe og lyden af bjælder fra køer og får, der trisser rundt i bjergene. Her finder du et stort udvalg af butikker og restauranter, som du kan gå på opdagelse i.
Bare 250 m fra Hilton Garden Inn finder du Hallenbad, der byder på poolområder, wellness (uden badetøj), forlystelsespark og meget mere. I udkanten af byen ligger badesøen Davosersee, hvor du finder en hyggelig restaurant og masser af sjove aktiviteter for vandhundene, de adrenalinsøgende og børnefamilierne - her kan man sagtens få en dag eller to til gå! Davos bærer generelt præg af, at være hjemsted for aktive mennesker, og du finder alt lige fra rolige aktiviteter som golf, rodelbahn (kælk) for familierne og til paraglidning for de modige.
 
Brug dagen ved den store badesø, Davosersee, på din ferie i Schweiz - her er du omgivet af de smukke bjergtoppe Byen Davos byder på farverige bygninger, blomstrede altaner, smukke træudskæringer, kirketårne og kobjælder.
 
Vandre- og cykelruter
Det er ingen hemmelighed, at Schweiz byder på en helt fænomenal natur, som kan tage pusten fra de fleste, men vi blev alligevel overraskede over, hvor mange vandre-, cykel- og mountainbikeruter der var i området. Ruterne spænder vidt i sværhedsgrad lige fra ruter for de øvede med god kondition til ruter for børnefamilier og helt ned til ruter for barnevognsgængerene. Vi var selv ude på en 8 km lang bjergrute på bjerget Jakobshorn, og det var ubeskriveligt fantastisk!
Vores rute sluttede ved Restaurant Bergführer, hvor vi spiste en lækker frokost, før vi tog bussen tilbage til byen.
 
Hotel Hilton Garden Inn i Davos udgør en perfekt base for dig, der gerne vil på en vandreferie med fast base. Her finder du utallige vandreruter i alle sværhedsgrader i det smukke bjergtærren. Perfekt til en vandreferie i Schweiz både for de øvede eller børnefamilierne.
 
Davos Adventure Park
Lige udenfor byen finder du Davos Adventure Park med fem klatrebaner i forskelige sværhedsgrader, en børnebane, to legepladser, en grillplads, en skatebowl, en mountainbikepark og den hippe restaurant Chalet Velo.
Stedet har en helt særlig vibe, og er et perfekt sted for børnefamilier og unge mennesker, der gerne vil have det sjovt sammen. Vi fik da også selv prøvet lidt grænser af, og havde en god oplevelse sammen her.
 
En klatrepark i Schweiz for både børn og voksne - det skal du opleve i Davos Klatreparken er en af de sjove aktiviteter i Davos for jer, der rejser med børn
 
Madrisa-Land - en eventyrlig legeplads i bjergene
Blot 13 km fra byen ligger den lille landsby Klosters, der særligt byder på sjove aktiviteter for børnefamilierne. Her besøgte vi Madrisa-Land på bjerget Madrisa - den største legeplads i de schweiziske bjerge, som virkelig kan anbefales. Her er der masser at lave for børnene, et godt spisested og omgivelserne er fuldkommen spetakulære. Du kan tage en gondollift op og ned, eller du kan køre på løbehjul ned igen - en sjov oplevelse for familien.
 
Det skal du opleve, når du er på ferie med børn i Davos Den bedste udflugtsmulighed for børnefamilierne på din ferie i Davos i Schweiz
 
Du kan stadig nå at bestille en ferie i efteråret til den skønne by, eller du kan booke en ferie til sommerhalvåret 2025 - læs mere og bestil her.
 
Hotel Hilton Garden Inn i Davos er også et fantastisk udgangspunkt for skiferie, når de smukke alpetoppe er dækket i sne, og den høje placering gør området meget snesikkert. 
 
Kontakt os, hvis du vil vide mere eller har brug for hjælp til at planlægge din næste rejse.
 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra