Skirejser
Sommerrejser

Resort Istrian Villas 2-6 personer


Resort Istrian Villas 2-6 personer

Resort Istrian Villas i Umag tilbyder dejlige store boliger - beliggende i samme område som Sol Stella og Sol Amfora, og med de samme gode muligheder for hele familien. Området ligger tæt på det berømte tennis stadion, hvor ATP turneringen Croatian Open Umag afholdes hver sommer - i år i uge 30. 

Du har kort afstand til stranden, og der er naturligvis forskellige vandsportsaktiviteter, såsom dykning, sejlads, gummiringe eller "banan" efter speedbåd, jetski m.m. Derudover er det muligt at leje cykler, og jogging stier er der også i området. Dertil kommer muligheden for fodbold, basketball, fitness og volleyball m.m.

Området har supermarked, lounge bar, flere restauranter, dejligt poolområde, lagune strand, underholdning om aftenen for voksne og børn samt et fint børneområde i midten af resortet, hvor børn i forskellige alderskategorier kan deltage i miniklubber og teenklubber med aktiviteter.

Fra Istrian Villas er der ca. 2 km ind til den lille by Umag, som dog har et hyggeligt havneområde med masser af restauranter og shopping. Fra resortet kører der et lille minitog hver 20. minut frem og tilbage (koster ca. Kuna 20,- pr. vej/pers.) - en nem måde at komme ind til byen på.


Boliger med sat-TV, wc/douche, køkkenkrog med køleskab, ovn og mikroovn, aircondition, gratis wifi og stor terrasse med lille have.

Superior: 43m2 til 2-4 pers. 1 rum med dobbeltseng. Dobbelt sovesofa i stue
Superior: 60m2 til 4-6 pers. 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 enkeltsenge. Dobbelt sovesofa i stue. Ekstra wc/douche
OBS! Max antal i 43m2 = 2 voksne + 2 børn u/12 år, og i 60m2 = 4 voksne + 2 børn u/12 år


Prisen inkluderer: Linned/håndklæder og slutrengøring samt turistskat.

Barneseng er gratis, men skal bestilles på forhånd. 


Ankomst: Valgfri ankomstdag min. 5 døgn. Spørg på mulighed og pris.


Priser

1) Vælg indkvartering


Vi vender tilbage med din pris.

Send forespørgsel

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra