Skirejser
Sommerrejser

Vinternyheder i Norden 22/23


Den kommende 22/23 skisæson byder på en række nyheder i Norden; Sälen, Åre og Vemdalen samt Trysil og Hemsedal

Skinyt i norden 2022-2023
 
Også til denne sæson, er der nye tiltag for en lang række af vore destinationer. Vi har her samlet en række udvalgte nyheder. 
 
I Lindvallen vil der komme en ny børnelift og nyt børneområde ved Timmerbyn. Der vil ligeledes komme et nyt langrendsspor på fjeldet i Lindvallen. Og man kan nu købe enkeltture til liften op og ned, så man nemt kan komme til og fra løjperne. 
 
Man tænker også grønt i Sälen. 
 
Der kommer to elektriske snescootere, ligesom en eldrevet pistemaskine til langredsspor sættes i drift. Og så fortsætter udskiftningen af gammel belysning med moderne LED-belysning. 
 
Nyheder i Åre.
 
På vores nordligste destination, sker også en del. Den største nyhed er nok den nye lift, Stjärnliften, der bygges i det centrale Åre og erstatter World Cup-liften. Den nye 6-stolslift kan bruges både om sommeren og vinteren. Dertil kommer en ny Snow Park i Duved, hvor der også er planlagt en ny skicrossbane. Tallerkenliften Mini Tege udskiftes med en mere driftssikker og moderne af slagsen. 
 
Vemdalen
 
Her vil den klassiske pist, Turisten, blive udvidet og forlænget til toppen af Hovde Express. Den nye løjpe bliver i øvrigt belyst. Udvidelsen af Turisten medfører at mellemliften afkortes lidt.
 
Trysil
 
I Fageråsen forbedres udbuddet af aftenskiløb med belysning i Skarven. Det er pisten ved Funride, og med belysning bliver denne populære mulighed også tilgængelig om aftenen. Det bringer antallet af oplyste piste i Fageråsen op på 3. 
 
Høgekspressen får en øget kapacitet med nye stole, ligesom Lekspressen opgraderes med nyt styringssystem med øget driftssikkerhed til følge. 
 
Ydermere gøres Løjpe 80 i Høgegga og løjpe 19 i Turistsenteret bredere. 
 
Hemsedal
 
Dortheløypa (løjpe 22) er tilbage, og store carvingsving passer godt til denne brede, blå pist.
 
Kamelpukkelen (løjpe 7) er gjort bredere og udbedret. Denne bakke vil opleves som helt ny og er bred nok til de virkelig store carvingsving.
 
 
Det var en liste over noget af alt det nye, du kan møde på årets bedste ferie på de nævnte destinationer. 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra