Skirejser
Sommerrejser

Ski-testtur i Sölden


Vælg mellem 300 par ski/snowboards og bliv vejledt af danske instruktører og leverandører

Snowfun ski-testtur i Sölden

 

Vidste du, at FJÄLLFERIE er teknisk arrangør for Snowfuns årlige ski-testtur i Sölden?
Her har du en unik mulighed for at komme på skiferie allerede i uge 47, hvor du kan udvikle dit skiløb med hjælp fra danske instruktører samtidig med, at du vil opleve et helt særligt fællesskab samlet omkring den fælles passion for skiløb. 
Turen er for alle niveauer af skiløbere på minimum 18 år, der har prøvet at stå på ski før, og som kan køre på minimum blå pister.
 

Tag på en skiferie i de snesikre alpetoppe i Sölden med Snowfun Prøv et stort udvalg af ski og snowboards og få vejledning af danske leverandører

 
I år indeholder turen 4 overnatninger på Hotel Riders In i Sölden i Østrig fra søndag den 17/11 til torsdag den 21/11. Her er der inkluderet morgenmad og aftensmad, og der vil være mulighed for fælles aktiviteter om aftenen. Her kan I også nyde hotellets wellnessområde og baren, der plejer at være et stort hit på ski-testturene.
SNOWFUN CAMP, der er beliggende på bjerget for enden af Tiefenbach-gletsjeren i Sölden, vil være samlingspunkt for aktiviteter. Her har du mulighed for at vælge mellem mere end 300 par ski/snowboards med hjælp fra danske leverandører. Du har 4-dages liftkort fra mandag til torsdag, og de første 3 dage tilbyder Snowfun deres ski- og snowboardtest, hvor I kører afsted med instruktører i grupper opdelt efter niveau, og du kan deltage i forskellige workshops.
 
Du bliver vejledt af dygtige, danske skiinstruktører, som hjælper med at forbedre dine teknikker En skiferie med fokus på fællesskab, hvor du bliver mødt lige præcis på det niveau, du er på
 
Turen er for mange en god mulighed for at lære nye mennesker at kende med fælles interesser, eller en sjov oplevelse du kan dele med venner eller familie, der også tager med på turen. 
Du kan læse mere om priser, overnatningsmuligheder, transport og tilmelding her - hvis du er hurtig kan du måske stadig nå med på dette års ski-testtur.
 
Alle billederne her er fra sidste års ski-testtur. 

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra