Skirejser
Sommerrejser

Slip for vignetterne i forruden!


Os der kører syd på til Østrig og måske videre gennem Slovenien for at komme til Kroatien kender det. Eller rettere, når vi kommer hjem kender vi til den tvivlsomme fornøjelse det er at skrabe en eller flere vignetter væk igen.

Digital vignette til Østrig og Slovenien
 
Os der kører syd på til Østrig og måske videre gennem Slovenien for at komme til Kroatien kender det. Eller rettere, når vi kommer hjem kender vi til den tvivlsomme fornøjelse det er at skrabe en eller flere vignetter væk igen. Det kan være en noget klistret omgang. 
 
Det kan man faktisk slippe for, da det er muligt at erhverve sig vignetter til både Østrig og Sloveien via Internettet. I Østrig kaldes de digitale vignetter, mens slovenerne bruger e-vignetter. Grundidéen er dog den samme, det er nummerpladen på bilen, der nu bruges i stedet for klistermærket. 
 
For Østrigs vedkommende kan du bestille den digitale vignette her
OBS! Du skal dog være opmærksom på, at der er 18 dages ekspeditionstid, så bestil i god tid. Alternativt kan man stadig købe det kendte klistermærke. 
 
Med hensyn til Slovenien kan du bestille e-vignetten her 
Her er der ingen ekspeditionstid. 
 
Købet af vignetter er holdt temmelig simpelt på begge hjemmesider. Det er ikke mange oplysninger, udover nummerpladen, der skal videregives. Og når den rette tidsperiode er valgt, indtastes startdato, og så skal der ikke tænkes mere på den del af rejsen.

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra