Skirejser
Sommerrejser

Nyheder i Stöten 2023/2024


Der bydes på nyheder både omkring boliger, skiområdet, restauranter m.m.

Nyheder i Stöten i Sälen til sæsonen 2023/2024


I Stöten investeres på flere fronter for at holde Stöten med helt fremme, så de også fortsat kommer med i nogen af SkiSveriges nomineringer og flotte udmærkelser som eks. "Årets bedste pist", som de tidligere har vundet med pisten Älven, der har Sälenområdets største faldhøjde.


Største nyhed - Stöten Ski Lodge Soltorget
Dejlige lejligheder med en perfekt placering for familien - lige ved liften på Soltorget. Her finder du også skiskolen og maskotten Vargy opholder sig også en hel del her. Ved lejlighederne er der også legerum, skirum, fælles saunaområde, butik, bar og restaurant samt skishop med skiudlejning.


Skiområdet
Familiebakken udvides så det bliver en reel pist og ikke bare en transportstrækning, og desuden er her lys på pisten helt ned til Soltorget. Maskotten Vargy's eventyrbane bliver også udvidet med flere attraktioner og desuden udvikles snekanonsystemet, så det nu dækker næsten alle piste - og det opgraderede system er ovenikøbet en positiv indvirkning på det miljømæssige aspekt, da det giver et faldende EL forbrug. Den gamle restaurant Jaktstugan må vige for de ny lejligheder, men sammen med lejlighederne kommer der ny lækker restaurant, og ved Stötentorget og Vattufjäll åbner en ny burgerrestaurant. Desuden er her nok P-pladser til alle, og der udvides med yderligere ladestandere ved Stötentorget - og alt parkering i Stöten er fortsat gratis.   


Læs mere om Stöten og se de mange muligheder her


ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra