Skirejser
Sommerrejser

Nye boliger i Beitostølen i Norge


Beitostølen udvider kapaciteten med nye lejligheder, Riddergaarden

 Nye boliger i Beitostølen

 

Nyeste skud på den boligmæssige stamme i Beitostølen, er Riddergaarden med Ski in - Ski out.
En række moderne, lækre og nye lejligheder med alle de faciliteter man har brug for på skiferien - og lidt mere til. Riddergaarden ligger i centrum, lige ved siden af liften samt skiudlejning, afterski bar og supermarked.
 
Når det gælder om at komme på pisten, er der som nævnt Ski in - Ski out. Det er muligt at tilkøbe sig adgang til wellness anlægget, hvor der er to pools med mulighed for swim in - swim out hele sæsonen. Angående wellness området, så findes der en voksen- og familieafdeling. Og er man til italiensk mad, findes der en lækker gourmet restaurant, Casa Montegna. 
 
I hovedbygningen er der desuden et arkadeområde med billard og flere forskellige arkadespil, så underholdningen er sikret skulle vejret ikke være til skiløb. 
 
Lejlighederne er udstyret med et moderne køkken, hvor opvaskemaskine er en del af standarden, og der er plads til op til fire personer. Ydermere er der gratis Internet, indendørs garageplads mod betaling, og som skal bestilles på forhånd. Der er tillige med elevator i alle bygninger. 
 

Der er mulighed for større lejligheder, flere soverum og til flere personer - Spørg os om mulighed og pris!
Se ledige perioder og muligheder her

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra