Skirejser
Sommerrejser

Corona Update 15/03


Vi takker for den meget store forståelse, som vi er blevet mødt med i denne utroligt svære og helt uvirkelige situation.

Trysil - Skiferie i Norge
 
Vi takker for den meget store forståelse, som vi er blevet mødt med i denne utroligt svære og helt uvirkelige situation.  
  
FJÄLLFERIE har nu fået melding med orientering ud til samtlige gæster, som er booket resten af denne vintersæson.
Vi arbejder nu på højtryk videre med fase 2, for at få afstemt alt omkring de forskellige bookinger og situationer i forhold til refundering. Vi råder alle til i første omgang at kontakte egen rejseforsikring, mens vi arbejder videre på sagen i forhold til leverandører, forsikring og gæster.
 
Og vi melder retur til alle gæster løbende som vi får afklaring.
Vi beder dog fortsat om tålmodighed - da det er en enorm ekstra arbejdsbyrde, som på én gang er blevet os pålagt, samtidig med vi forsøger at hjælpe til i forhold til smittefare med forholdsregler for ansatte på kontoret.
  
Samtidig en stor tak til alle FJÄLLFERIE ansatte, som gør en kæmpe indsats i disse tider - HUSK uanset hvad, så gør de ansatte deres absolut bedste i denne triste tid for at hjælpe jer alle.
 
De bedste hilsner og håbet om en god fremtid på den anden side. Vi håber alle vores trofaste gæster, vil fortsætte med at støtte op med skiferie bookinger til næste sæson samt vores andre rejser, så snart der igen åbnes mulighed for det!
 
15/03-2020

 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra