Skirejser
Sommerrejser

30 års fødselsdag


Vi fejrer 30 års fødselsdag i løbet af 2023

HURRA HURRA - Vi fejrer i år 30 års fødselsdag!

Vi har oplevet lidt af hvert undervejs - Finanskrise, sendt min far (grundlægger af FJÄLLFERIE Peter Andreasen) på pension, Corona krise og meget mere. Heldigvis også masser af sjove og dejlige oplevelser på kontoret og rundt omkring på rejser - og som det bedste af det hele, har vi kunne hjælpe utroligt mange søde og dejlige gæster gennem årene med deres ski- eller sommerferie. Vi værdsætter UTROLIGT HØJT hver og en af de mange skønne og positive tilbagemeldinger, vi har fået gennem tiden.


Mange tak - vi glæder os til mange flere år sammen med jer
Thomas Andreasen


Fødselsdagen i år skal naturligvis fejres
- Diverse rabatter og konkurrencer med store præmier (eks. ophold i Kroatien og Østrig). Konkurrencer og rabatter finder du løbende både her til sommer 2023 og frem mod skiferie sæsonen 2023/2024.


Det vil primært være rettet mod FJÄLLFERIE's ClubXtra medlemmer, hvorfor du med fordel allerede nu kan tilmelde dig og følge med. Det er helt GRATIS, og du tilmelder dig blot med en e-mail adresse. Udover nyhedsbrev 1-4 gange om måneden, modtager du ikke noget - men kan selv gå ind på Clubxtra siden på vores hjemmeside, og se tilbud og konkurrencer.
Læs mere og tilmeld dig her


OBS! For vore gæster i lokal området samt samarbejdspartnere, venner og familie af huset, laver vi et lille arrangement i Sæby fredag 11.08.23 med musik og hygge kl. 17.00 - 22.00. Så følg med på hjemmesiden, nyhedsbrev og Facebook, hvor vi inden længe melder mere ud - Der vil være GRATIS billetter til de første 150 tilmeldte.  
 

ClubXtra

Få ekstra fordele, nyhedsbrev og tilbud. Meld dig gratis ind i FJÄLLFERIE's rejseklub ClubXtra